Суспільство
6 листопада 2017
Скоро свята: де українці планують зустрічати Новий рік
Тим, хто бажає зустріти Новий рік у горах, експерти радять шукати житло у сусідніх селах, ніж на популярних курортах.
news-image

Найпопулярнішим місцем зустрічі Нового року для українців залишаються Київ, Львів, Одеса та гірськолижні курорти на заході України, пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

"Найшвидше орендують квартири у центрі міста поблизу популярних туристичних локацій. Туристи краще викладуть 50-70 доларів за добу, ніж зніматимуть квартиру у спальному районі для святкування Нового року", - розповів представник Асоціації спеціалістів з нерухомості Едуард Бразас.

За даними Dobovo.com у новорічну ніч у Києві вже зайняті 73% квартир, в Одесі — 81%. Найбільше у Львові — 97% орендованих квартир.

"Бронювати квартиру на Новий рік варто заздалегідь — за 2-3 місяці. Інший варіант: чекати останніх чисел грудня. Тоді власники знижуватимуть ціни, якщо на квартиру був малий попит. Але це працює лише у Києві та Одесі", - порадив операційний директор Dobovo.com Дмитро Малахов.

Ціна на оренду квартири у новорічну ніч залежатиме і від віку орендаря, і від внесеного страхового депозиту за майно. Звертатимуть увагу, чи ви бажаєте просто пожити, чи влаштувати гучну новорічну вечірку.

Задля економії експерти радять орендувати квартиру одразу на декілька днів. При оренді на одну ніч вартість житла може бути завищена у 2-3 рази.

Тим, хто бажає зустріти Новий рік у горах, експерти радять шукати житло у сусідніх селах, ніж на популярних курортах. Так, за 900 грн за добу можна орендувати котедж у 20 км від гірськолижних трас.

Вихідні на Новий рік триватимуть три дні – з 30 грудня (субота) до 1 січня (понеділок) включно. 31 грудня та 7 січня припадають на неділю, тому 8 січня буде неробочим днем.

Читайте також:Станції підземки в святковому освітленні: метрополітен відзначає 57-річчя (фото)