Події
7 листопада 2017
Смертельна аварія в Харкові: слідство наполягатиме на арешті водія Volkswagen
Нині з Дроновим працюють медики.
news-image

Слідство буде вимагати заарештувати водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова - другого підозрюваного у смертельній ДТП в Харкові, в якій загинули шестеро людей.

Про це заявив начальник ГУ Національної поліції Харківської області Олег Бех під час брифінгу, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Слідчі внесли клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості застави", - зазначив він.

За словами Беха, нині з Дроновим працюють медики, які повинні дати точну інформацію щодо того, чи зможе він бути присутнім в суді або братиме участь по відеоконференції.

Своєю чергою начальник відділу з розслідування ДТП слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Олександр Розумників пояснив, що клопотання про арешт обґрунтовано тим, що Дронов не співпрацює зі слідством, неодноразово відмовлявся брати участь у слідчих діях і, можливо, спробує ухилитися від слідства.

Окрім цього він наголосив, що згідно з даними досудового слідства, обидва підозрюваних порушили правила дорожнього руху: Олена Зайцева проїхала на червоний сигнал світлофора і перевищила швидкість, а Дронов зупинився за світлофорним об'єктом, рухався на жовтий сигнал світлофора і перед початком руху не переконався в безпеці виконуваного маневру. 

Читайте також: Смертельна ДТП в Харкові: у водія Touareg кажуть, що за ним стежили
Читайте також: Смертельна ДТП із пенсіонерами у Києві: суд обрав запобіжний захід