Суспільство
8 листопада 2017
ДТП у Харкові: поліція наполягає на арешті водія Touareg
Дронов є підозрюваним у кримінальному провадженні про загибель людей у харківській аварії.
news-image

Слідство наполягає на арешті Геннадія Дронова, другого підозрюваного у скоєнні ДТП із численними жертвами, що сталася увечері 18 жовтня в центрі Харкова. Про це повідомив на брифінгу 7 листопада начальник Головного управління Національної поліції у Харківській області Олег Бех, інформує агентство "Інтерфакс-Україна", передає «Є!».

Слідчі подали клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості застави. Із ним працюють медики, які дадуть нам точну інформацію, може він бути присутнім у суді чи братиме участь у відеоконференції, – сказав Бех.

Начальник відділу з розслідування ДТП слідчого управління обласного управління Нацполіції Олександр Умніков пояснив, що клопотання про арешт обґрунтовано тим, що Дронов не співпрацює зі слідством, неодноразово відмовлявся брати участь у слідчих діях.

6 листопада Дронову оголосили про підозру. Поліція вважає, що він порушив правила дорожнього руху, зупинившись за світлофорним об'єктом, рухався на заборонний (жовтий) сигнал світлофора, перед початком руху не переконався в безпеці виконуваного маневру.

У підсумку це призвело до зіткнення з Lexus під керуванням Олени Зайцевої, яка проїхала на заборонений (червоний) сигнал світлофора і перевищила швидкість.

У поліції Харківської області заявили, що планують закінчити слідство до кінця листопада