Авторизація

Події
8 листопада 2017
Стрілянина в Техасі: нападник був пацієнтом психлікарні
Чоловік втік з психлікарні в 2012 році.
news-image
Келлі опинився у клініці після того, як його спіймали при спробі пронести на територію бази ВПС США Холломан вогнепальну зброю.  Девін Патрік Келлі, який відкрив стрілянину в церкві в техаському містечку Сазерленд-Спрінґс (США), проходив лікування в психіатричній лікарні у штаті Нью-Мексико. Про це пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

Зазначається, що чоловік втік з психлікарні в 2012 році.

Згідно з поліцейським звітом, Келлі опинився у клініці після того, як його спіймали при спробі пронести на територію бази ВПС США Холломан вогнепальну зброю.

Відповідно до документу, який опинився в розпорядженні телеканалу  KHOU, чоловік був направлений до центру з надання медико-санітарних послуг в Санта-Терезі після побиття власних дружини і дитини.

При цьому повідомляється, що в доповіді про зникнення Келлі він був описаний як "небезпечний для самого себе і оточуючих". Крім того, у 2013 році його підозрювали в сексуальному нападі в місті Нью-Браунфелс.

Як повідомляє АР, з якихось причин інформацію про те, що Келлі вчинив злочин і був відданий під суд, не передали в розпорядження ФБР. Відповідно до законів, після цього чоловіку мали заборонити купувати зброю.

Нагадаємо, щонайменше 26 людей загинули в результаті стрілянини, яку вчинив озброєний чоловік в одній з баптистських церков в американському штаті Техас, неподалік міста Сан-Антоніо 5 листопада.