Світ
8 листопада 2017
Дональд Трамп порівняв Північну Корею з пеклом
Візит Трампа в Південну Корею проходить в рамках східного турне американського президента.
news-image

Президент США Дональд Трамп виступив з промовою в парламенті Південної Кореї, передає NN. Під час виступу американський президент назвав північного сусіда країни "пеклом" і попередив про готовність застосувати силу заради збереження миру на Корейському півострові, інформує «Є!» з посиланням на Інтерфакс Україна.

"Північна Корея це не рай, як це бачив ваш дід (Кім Ір Сен. - РБК). Це пекло, якого не заслуговує жодна людина", - заявив Трамп, публічно звертаючись до Кім Чен Ину.

Американський президент підкреслив, що розробка ядерної зброї не може забезпечити безпеку КНДР. 

"Зброя, яку ви створюєте, не робить вас безпечніше, вона піддає ваш режим серйозній небезпеці. Кожен ваш крок на цьому темному шляху збільшує небезпеку, з якою ви стикаєтеся", - заявив він.

Він знову попередив, що північнокорейський режим не повинен випробовувати терпіння Вашингтона. На думку Трампа, світ на Корейському півострові зможе забезпечити тільки сила. 

"Час виправдань пройшов. Тепер - час сили. Якщо ви хочете миру, ви повинні залишатися сильними", - підкреслив Трамп.

Візит Трампа в Південну Корею проходить в рамках східного турне американського президента. Після прибуття в країну Трамп спробував відвідати демілітарізованую зону на кордоні двох Корей, проте плани довелося скасувати через погану погоду.

Читайте також:Кривава стрілянина у церкві в Техасі: злочинець випустив у людей 450 куль