Події
9 листопада 2017
Жінка вибила око поліцейському, який захистив її від побиття (відео)
Патрульний втратив зір на одне око після удару.
news-image

Патрульний, який намагався врятувати жінку від побоїв, втратив зір на одне око після її удару. Про це пише «Є!»  з посиланням на ТСН.

Жінка вдарила поліцейського, котрий намагався захистити її від побоїв чоловіка. На місце побиття патруль викликали випадкові перехожі, однак нетверезі учасники бійки вмить помирилися і накинулися на правоохоронців.

Спершу агресивний чоловік кинувся на поліцейських і почав бити ногою по службовому автомобілю. Копи кажуть, що попередили порушника спокою про те, що застосують спецзасоби, але той не заспокоївся. Коли ж троє правоохоронців вдягли кайданки, жінки вирвалася і ногою вдарила в обличчя одному з поліцейських. 

"Ніби око всередину залізло. Потекло одразу по руках. 22 шви на оці плюс верхня і нижня повіки пришиті", - розповів Олександр Суліма.

Хірург Наталія Капшук пояснила, що в цьому випадку йдеться про важку контузію ока. 

"Сьогодні, на жаль, ми не можемо повернути йому зір. Ми боремося, щоб око було естетично органом, щоб не видалити його", - пояснила вона. Постраждалий планує лікуватися в Одесі. "Нам треба, щоб чоловік був здоровий, у нього двоє малих дітей. Ми його всі дуже любимо, треба ставити дітей на ноги", - пояснює його дружина Наталія Суліма.

За напад на правоохоронця поліція відкрила кримінальне провадження. Тепер, коли виявилося, що ушкодження важкі, справу хочуть перекваліфікувати, а жінку на час слідства взяти під варту. Їй загрожує до 12 років ув’язнення. Натомість 28-річна кривдниця поліцейського Вікторія Скоропад запевняє, що не нападала, а захищалася. І разом із співмешканцем розповідає свою версію: того вечора вони нібито мирно поверталися з дня народження, як раптом побачили перед собою копів. 

"Ми йшли, голосно розмовляли. Я ніколи не б’ю жінку, я чоловік! Вони її беруть, кидають на мене, і в цей момент ноги залетіли – я не знаю, як це випадково сталося, що вона влучила йому в око", - каже Володимир Бабіч.