Події
9 листопада 2017
Смертельна ДТП в Харкові: Дронова після засідання суду повезли до ізолятора тимчасового тримання
Водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова звинуватили у порушенні правил дорожнього руху, яке призвело до загибелі кількох людей.
news-image

Другого підозрюваного у смертельній ДТП у Харкові 49-річного Геннадія Дронова після засідання суду повезли до ізолятора тимчасового тримання. А звідти — до Харківської установи виконання покарань №27, де вже понад 20 днів перебуває водійка автомобіля Lexus Олена Зайцева. Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомив адвокат Дронова Сергій Перепелиця, інформує «Є!».

"В яких умовах там перебуває мій клієнт — я поки що не знаю. Він потребує стаціонарного лікування. Однак аби потрапити хоча б у тюремну медчастину потрібен час. То довга процедура. Прокуратура звинуватила його у симуляції. Хоча та ж судово-медична експертиза, яку вони в суді пред'явили, підтверджує поставлений раніше діагноз", - каже адвокат.

Дронов оскаржуватиме рішення Київського суду про утримання під вартою. Якщо апеляційний суд залишить його без змін - позиватиметься до Європейського суду з прав людини.

Водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова звинуватили у порушенні правил дорожнього руху, яке призвело до загибелі кількох людей. Він не визнає себе винним у скоєнні аварії. Каже, що був зосереджений на пішоходному переході і не очікував появи іншого авто на перехресті на заборонений сигнал світлофора. 9 листопада Київський суд Харкова обрав йому запобіжний захід - 42 дні під вартою без права на заставу.

Читайте також:Смертельна ДТП у Харкові: водія Volkswagen Touareg взяли під варту