Події
11 листопада 2017
У Києві чоловік вночі прогулювався по проїжджій частині та влаштував стрептиз (відео)
Активісти зупинилися і попросили чоловіка зійти з дороги.
news-image

11 листопада вночі, близько 01:00, в центрі Києва невідомий чоловік гуляв по проїжджій частині. В ході вечірньої прогулянки він влаштував дебош і стриптиз.

Інформує «Є!», з посиланням на kiev.informator.ua.

Активісти громадської організації «Варта Голосієво» патрулюючи місто на вулиці Володимирській помітили чоловіка. Він прогулювався по проїжджій частині. Активісти зупинилися і попросили чоловіка зійти з дороги, щоб він не потрапив під проїжджаючий автомобіль. Але чоловік став вести себе неадекватно. Про це Інформатор дізнався від членів громадської організації.

Після прохання піти на тротуар, чоловік став підходити до дорогих авто і бити їх. Молоді люди спробували відволікти увагу на себе, але людина з неадекватною поведінкою відірвав шлагбаум в арці будинку №96 по вулиці Володимирській і кинув в автомобіль активістів. На щастя, промахнувся. Потім почав бігати за активістами. Один з них зробив кілька попереджувальних пострілів з стартового пістолета. Але на дивного чоловіка це ніяк не вплинуло. Він зняв з себе футболку і прогулювався далі напівголою.

На місце прибули патрульні. Його відвезли до Голосіївського райвідділу. Поліція вилучила таблетки біло-блакитного кольору. За словами активістів, він відчував себе бетменом: плював по всій ділянці, погрожував праоохранітелям, потім всіх поважав і просив випустити. У якийсь момент у нього навіть виступили сльози, а в якийсь він просто взяв і роздягнувся до трусів.

«Він зняв з себе одяг сам, а одягатися відмовлявся. На коліна став теж сам, а коли його намагалися підняти - кричав матом. Коли його відпустили, не хотів йти. Заявляв, що буде чекати свого адвоката і прокурора. Намагався їм навіть дзвонити, правда, по заблокованому телефону », - розповідають активісти.

Зрештою чоловік одягнувся і вийшов. Правда ще довго сидів під райвідділом. Чоловіка чекає покарання за хуліганство. Все-таки кидався шлагбаумом.

Читайте також: Кияни стали очевидцями перестрілки серед вулиці