Україна
13 листопада 2017
В Харкові серійно виготовлятимуть літаки Ан-74 за американські гроші
Домовленості були досягнуті під час міжнародної виставки Dubai Airshow 2017, яка зараз проходить у Об'єднаних Арабських Еміратах.
news-image

Харківське державне авіаційне виробниче підприємство досягло домовленості з американською компанією Oriole Capital Group щодо залучення $ 150 млн, пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

Авіазавод отримає замовлення на серійне виготовлення літаків Ан-74, повідомляють в Укроборонпромі.

 

"В першу чергу йдеться про серійне виробництво на потужностях ДП "Харківське державне авіаційне виробниче підприємство" українських Ан-74 у різних модифікаціях. У свою чергу Oriole Capital Group отримає право на інвестиції у виробництво, модернізацію та збут цих літаків", - розповіли у концерні.

В "Укроборонпромі" впевнені, що це будет довготривалий контракт, який надасть повне залучення 3000 фахівців харківського підприємства.

Українське державне підприємство "Завод 410 цивільної авіації" у найближчі 2 роки планує ремонтувати та проводити технічне обслуговування агрегатів літаків виробництва Boeing і Airbus. Нині підприємство веде переговори про співпрацю з компанією Airbus щодо технічного обслуговування та ремонту літаків компанії.

Читайте також:Антонов представив на авіавиставці у Дубаї два літаки (фото)