Події
14 листопада 2017
У Запоріжжі таксист-мароканець грабував жінок
Іноземець перебував на території України нелегально.
news-image

Запорізькі поліцейські затримали водія таксі, який під загрозою застосування ножа грабував жінок, передає «Є!» із посиланням на поліцію Запорізької області.

"13 листопада за допомогою до поліцейських звернулась 23-річна громадянка Нігерії, яку пограбував таксист. Водій автомобіля «Део Ланос» під загрозою застосування ножа заволодів її мобільним телефоном та грошима.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний громадянин Марокко, який з 2013 року перебуває на території України незаконно", - йдеться в повідомленні поліції.

Працівники поліції встановили причетність підозрюваного до ще одного аналогічного злочину. Так, на початку листопада зловмисник також пограбував жінку під загрозою застосування ножа.

Під час обшуку за місцем тимчасового проживання фігуранта та в автомобілі поліцейські вилучили викрадене майно і ніж.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Санкція статті – від трьох до семи років позбавлення волі.

На даний час фігуранта перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Окрім того, за порушення правил перебування зловмисникові загрожує відповідальність за ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: У Лондоні 14-річну дівчинку затримали за підозрою у причетності до тероризму