Київ
15 листопада 2017
В КМДА опублікували список новорічних заходів у Києві
У період новорічних свят відбудеться 12 концертів.
news-image

У Київській міській державній адміністрації опублікували список заходів у столиці на період новорічних та різдвяних свят. Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА, інформує «Є!».

«У рамках масштабного культурно-мистецького проекту «НеоРік на Софії», який пройде в Києві з 19 грудня 2017 до 14 січня 2018 року, в цьому році пройде фестиваль ілюмінації з особливими арт-об'єктами, вже перші «новорічні звірі» з'явилися в парку біля Володимирського проїзду. Для дітей працюватиме велика ланцюгова карусель на Михайлівській площі, висотою 40 метрів. Зміниться розташування фуд-кортів - вони будуть розміщені імпровізованими кварталами, і в кожному кварталі можна спробувати свої особливі страви», – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що у період новорічних свят відбудеться 12 концертів, також заплановані виступи естрадно-симфонічних оркестрів.

«Також очікуються концерти з хедлайнерами сучасної української сцени, у вихідні та святкові дні виступатимуть зірки української естради. Традиційно на Володимирському проїзді працювати радіостанція Power FM, куди будуть приходити українські артисти і будуть анонсувати свої нові пісні і вітати зі святами», – зазначили в КМДА.

Раніше повідомлялося, що в центральних районах Києва з 29 листопада по 31 січня обмежать рух транспорту з-за новорічних та різдвяних свят. Зазначалося, що буде діяти обмеження руху транспортних засобів (крім міського пасажирського транспорту, який буде працювати в звичайному режимі) вздовж Володимирського проїзду (від д. № 23 по вул. Софійської до Михайлівської площі) і на вул. Володимирській (від провулка Рильського до Володимирського проїзду). З 29 листопада 2017 до 31 січня 2018 рух транспорту також заборонять вздовж Володимирського проїзду - від вулиці Малій Житомирській до Михайлівської площі.

Читайте також: Стало відомо яку суму витратять на новорічні гуляння на Софіївській площі у Києві
Читайте також: Уряд вирішив залишити 10 мільйонів телеглядачів без ефірного телебачення