Події
16 листопада 2017
Нацполіція проводить близько 50 обшуків у справі про корупцію в Укрзалізниці, - Омелян
Національна поліція проводить близько 50 обшуків у шести регіонах України по справі зловживань у особливо великих розмірах і злочинній змові з метою корупційних доходів.
news-image
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що 16 листопада Національна поліція проводить близько 50 обшуків у шести регіонах України по справі "зловживань у особливо великих розмірах і злочинній змові з метою корупційних доходів", пише «Є!» з посиланням на Еспресо. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
"Підозрюються громадяни Дубневичі, Михальчук, Костюк і інша весела ujg-компанія. Висновок - корупція на високому рівні таки є!" - повідомив він.

У серпні міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявляв, що збитки ПАТ "Укрзалізниця" від корупції і неефективного використання коштів складають 10-15 млрд доларів на рік. Тоді  міністр зазначив, що ці гроші можна було б спрямувати на закупівлю нових локомотивів, запуск нових програм з оновлення рухомого складу та на будівництво нових залізничних колій.

Читайте також:Скандал із НАЗК: агентство відкидає звинувачення екс-працівниці й готує позов