Київ
17 листопада 2017
У Києві бульвар Верховної Ради залило окропом (фото)
У Дніпровському районі Києва на бульварі Верховної Ради стався прорив тепломережі, внаслідок чого вулицю затопило окропом.
news-image

Проїзд по бульвару Верховної Ради у Києві закритий для проїзду автотранспорту через пошкодження магістрального водоводу Д600, повідомляє "Київводоканал" в Фейсбуці, пише «Є!».

На місці прориву тепломережі прямо посеред проїжджої частини утворилася яма.

"Вночі на бульварі Верховної Ради прорвало тепломережу біля будинку № 3, утворилася величезна яма посеред проїжджої частини. Тут до сих пір лежать залишки асфальту, пісок, вода стоїть. Ця ділянка огородили комунальні служби спеціальним парканом і захисною стрічкою. Раніше повідомлялося, що тут працювали поліцейські, вони чергували, щоб водії не порушували правила дорожнього руху ", - передає кореспондент.

Відзначається, що в результаті прориву тепломережі гарячою водою затопило частину самого бульвару і проспекту Миру.

"Станом на цю годину тут правоохоронців немає, тому водії дозволяють собі порушувати ПДР, проїжджають по бульвару, а не об'їжджаючи будівельників. Залило частина самого бул. Верховної Ради і частина проспекту Миру. Очевидці в соцмережах повідомляють, що вода настільки швидко прибувала, що буквально за п'ять хвилин все дорожнє полотно покрилося окропом. за нашою інформацією, в довколишніх будинках поки немає гарячого водопостачання ", - додала кореспондент.