Події
17 листопада 2017
У Лук'янівському СІЗО побили слідчого
Слідчий доправлений в лікарню.
news-image

Сегодня близько 11 утра під час проведення слідчих дій "тонадовці" напали на слідчого.
Як повідомляє джерело Цензор.НЕТ, словесний конфлікт зі ст. лейтенант поліції виник у екс-командира "Торнадо". Руслан Онищенко схвалив слідчого за одежу, а в цей час "Торандовець" Нікіта Куст нанес удари ногою в грудну клітку.

Слідчий доправлений в лікарню. Офіцер отримав тяжкі тілесні пошкодження.

Напомним, раніше, раніше рота спеціального призначення "Торнадо" входила в структуру МВС. Вчора 2015 року було затримано 8 бойцов "Торнадо", у тому числі командир Руслан Онищенко, за звинуваченням у незаконному позбавленні свободи та крадіжці місцевих жителів, їх тюрмах, вбивствах і ряді інших тяжких злочинів. 18 липня 2015 міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підписав розпорядження про розформування компанії "Торнадо". В даний час підрозділ ліквідовано, а його командир Оніщенко і деякі бойці судять.

Під час розгляду справ бойцов спецротів "Торнадо" в серпні 2016 року під будівництвом суду зібралися мітингуючі у підтримку підсудних. Однак правоохоронці не пускали на закриту судову сесію громадян, які не були учасниками судового процесу. В результаті произошло кілька столкновений. Протестуючі бросили в бійці порядки палки, камені, використовували дубинки і слезоточивый газ. В результаті пострадали більше 20 співробітників поліції та Національної гвардії України.

Читайте також: У Києві жорстоко побили ветерана АТО (відео 18+)
Читайте також: Стрілянина в Техасі: нападник був пацієнтом психлікарні