Суспільство
1 лютого 2015
Заступник командира «Айдара»: «Нас вже продали» (відео)
Замкомбат звинуватив офіцерів Генштабу в бездіяльності
news-image

Заступник командира батальйону «Айдар» Олександр Бардаш, який знаходиться на передовій в місті Щастя, записав відеозвернення, в якому звинуватив офіцерів Генштабу в бездіяльності, інфорумує Є! Єдність.інфо з посиланням на Інформатор. 

«Протягом доби ведуться потужні обстріли Щастя з усіх гармат, які є на тій стороні. За добу ніхто не відповів жодного разу з важкої артилерії », - заявив Бардаш.

За його словами, 92-а окрема механізована бригада, яка мали забезпечувати «Айдару» підтримку вогнем, цього не роблять.

 

 

«Ми не гарматне м'ясо, яке можна зливати і продавати за якісь грошові знаки. Ми з міста Щастя нікуди не підемо. Ми хочемо, щоб нас почули і щоб припинилася ця продажна війна. Місто Щастя ми не покинемо, свої позиції ми не покинемо. Ми будемо стояти до останнього і будемо захищати територію нашої рідної землі », - заявив замкомбат.

Нагадаємо, депутат Сєверодонецької міської ради Сергій Самарський у своєму зверненні до голови МВС Арсена Авакова заявив, що екс-нардеп від ПР Рінат Ахметов особисто пропонував представникам охорони ТЕС у м.Щастя (Луганська обл.) до 25 мільйонів доларів за те, щоб з об'єкта була знята охорона.

Читайте також: Ахметов пропонував 25 мільйонів доларів, аби з ТЕС у Щасті зняли охорону – депутат