Події
20 листопада 2017
Зразки тестів ЗНО із іноземних мов виклали в загальний доступ
Потенційні учасники тестування також мають можливість прослухати фрагменти текстів частини «Аудіювання».
news-image

Про це повідомляється на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, інформує «Є!», з посиланням на 5.ua.

"У 2018 році до сертифікаційних робіт з іноземних мов додано нову частину – "Аудіювання". Для того, щоб полегшити підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання, а також ознайомити майбутніх учасників із структурою тесту, публікуємо демонстраційні варіанти зошитів з англійської, французької, німецької, іспанської мов, примірники бланків для перенесення відповідей, а також зразки аудіотекстів до частини "Аудіювання", - йдеться у повідомленні.

До демонстраційних варіантів уміщені завдання, що за типами та кількістю аналогічні тим, що використовуватимуться під час основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов.

Зразки зошитів та аудіотекстів розміщено у розділі "Предмети ЗНО" у підрозділах "Завдання сертифікаційної роботи" на сайті УЦОЯО з предметів: англійська мова, німецька мова, французька мова, іспанська мова.

Потенційні учасники тестування також мають можливість прослухати фрагменти текстів частини "Аудіювання" та потренуватися у виконанні завдань. Аудіофайл можна відтворити безпосередньо у підрозділі "Завдання сертифікаційної роботи" або на каналі YouTube.

Читайте також: «Антонов» випробував новий український безпілотник для ЗСУ (фото, відео)
Читайте також: Ірина Луценко стала переможницею Всеукраїнської премії «Жінка III тисячоліття»