Події
21 листопада 2017
Протистояння в «ЛНР»: в т.зв. МВС заявляють Плотницкому, що будуть працювати тільки під керівництвом звільненого Корнета
У центрі Луганська з'явилися "зелені чоловічки".
news-image

Як пише журналіст Деніс Казанський, центр Луганська заблокували невідомі "зелені чоловічки" без розпізнавальних знаків, передає «Є!»

На думку журналіста, швидше за все це люди відстороненого Плотницьким "міністра внутрішніх справ" Ігоря Корнета, "який вирішив не здаватися без бою".
Сьогодні вночі на сайті "МВС ЛНР" з'явилося відкрите звернення до Плотницького, в якому "народна міліція" заявляє, що згодна працювати тільки під керівництвом Корнета.

"Нам, співробітникам всього міністерства внутрішніх справ "ЛНР" хотілося б мати можливість спокійно і цілеспрямовано працювати в єдиній, згуртованій команді, реалізуючи функцію охорони правопорядку і безпеки на території "ЛНР" тільки під керівництвом міністра внутрішніх справ в особі Корнет Ігоря Олександровича. Саме він в лихоліття зумів згуртувати особовий склад міністерства для захисту республіки від українських карателів. Але цей факт зараз посилено піддається забуттю", - йдеться в зверненні.

Як стало відомо, вчора ватажок "ЛНР" Плотницький своїм указом відсторонив від посади "міністра внутрішніх справ" Ігоря Корнета у зв'язку з порушенням кримінальної справи.