Київ
21 листопада 2017
Активістки Femen роздяглися під офісом Порошенко (фото)
Femen звинувачують президента в «зливі» результатів євромайдану, який не приніс народу України обіцяної свободи, зате бізнес-успіхи президента пішли вгору.
news-image

Учасниці руху Femen влаштували чергову "голу" акцію, приурочену до Дня Гідності та Свободи, який відзначається 21 листопада в річницю початку євромайдану. Про це повідомляє кореспондент "Страна", пише «Є!».

На вулиці Банковій біля кордону силовиків на підході до Адміністрації президента дві активістки повністю оголили верх. На їхніх тілах були написані гасла в стилі "очікування - реальність".

На тілі у однієї жінки написано "Dream 2013 - Free", а у її "колеги" - "Real 2017 - Roshen".

Таким чином Femen звинувачують президента Петра Порошенка в "зливі" результатів євромайдану, який не приніс народу України обіцяної свободи, зате бізнес-успіхи президента пішли вгору.

"Єдиним досягненням Революції Гідності стало казкове збагачення шоколадного президента Порошенко і його кліки, - йдеться в заяві Femen з приводу нової акції. - Натхнення свободою змінилося апатією народу і олігархічною контрреволюцією. Народ в лайні, влада в шоколаді. Femen закликає врятувати досягнення Революції Гідності, відправити негідніків на звалище історії ".

Акція тривала не більше хвилини, дівчат дуже швидко затримали силовики.

Читайте також:Кияни несуть квіти на алею Героїв Небесної сотні (фото)