Війна
21 листопада 2017
Ситуація на Луганському напрямку загострилася, - штаб АТО
На Донецькому напрямку впродовж дня зафіксували один обстріл бойовиків.
news-image

У зоні АТО на Донбасі протягом вівторка, 21 листопада, бойовики шість разів обстріляли позиції української армії.

"Ситуація у районі проведення АТО залишається тривожною та нестабільною. Попри зменшення кількості обстрілів, російсько-терористичні війська продовжували грубо порушувати режим припинення вогню та вели обстріли позицій Збройних сил України з озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії зіткнення", - зазначають у прес-центрі штабу АТО.

Сьогодні загострилася ситуація на Луганському напрямку.

"В обідню пору противник випустив три снаряди калібру 152 мм по оборонних укріпленнях біля Луганського, що на Світлодарській дузі. Із 82-мм мінометів ворог вів вогонь по оборонцях Новолуганського та Лозового. На цьому напрямку противник також застосовував і піхотне озброєння. Зокрема, захисників Кримського російські найманці обстрілювали зі стрілецької зброї, а опорні пункти поблизу Новолуганського – з озброєння БМП та великокаліберних кулеметів", - констатують українські військові.

На Донецькому напрямку впродовж дня зафіксували один обстріл бойовиків – зі 120-мм міномета та гранатометів бойовики вели вогонь на підступах до Павлополя на Приазов’ї.