Суспільство
22 листопада 2017
Кілька порад, як доглядати за шкірою у морозну погоду
Шкіра вкрай чутлива, і тому дуже важливо, щоб в складі було якнайменше ароматизаторів, консервантів, барвників.
news-image

Захищаючись від холоду, шкіра починає виробляти більше шкірного сала, вона грубіє, з'являються мікротріщини, лущення, почервоніння, висип.

Інформує «Є!», з посиланням на nashamama.com.

Обличчя стає тьмяним, на щоках, носі і підборідді можна побачити розширені судини. Губи, особливо у любителів їх облизувати, також починають лущитися, шкіра сохне і тріскається. А почервонілі руки покриваються зморшками і тріщинами. Щоб відновити обвітрену шкіру, потрібно використовувати засоби, до складу яких входять зволожуючі, загоюють і пом'якшувальні компоненти. Фахівці рекомендують, щоб до складу крему входили пантенол, або вітаміни А і Е, або рослинні масла, такі як масло ши, кокосове, чайного дерева, авокадо або какао.

При обвітреній шкірі не можна використовувати мило і спирт. Шкіра вкрай чутлива, і тому дуже важливо, щоб в складі було якнайменше ароматизаторів, консервантів, барвників. Багато хто починає використовувати дитячі креми. Але шкіра дорослого і дитини відрізняється. Обвітренній шкірі дорослої людини не вистачає повітря. Використовуючи дитячий крем, ми можемо перекрити кисень.

І пам'ятайте: щоб взимку наша шкіра не страждала, потрібно пити чисту воду, зволожувати кремом руки після миття, наносити на обличчя захисний крем мінімум за 40-45 хвилин до виходу на вулицю. 

Читайте також: Лікар дав пораду, який тип взуття краще не носити в холодну погоду
Читайте також: В Херсоні дівчина вдарила ножем свого хлопця, який через ревнощі «розпустив руки»