Світ
23 листопада 2017
В США відкрилась фотовиставка до Дня Гідності та Свободи (фото)
Найбільш цінним елементом виставки є синьо-жовтий прапор, підписаний українськими бійцями з 58-ї окремої мотопіхотної бригади та подарований Посольству України в США на знак вдячності за підтримку і допомогу армії.
news-image
У приміщенні Посольства України в США відкрилась фотовиставка, яка відображає етапи розвитку змін українського суспільства й армії, починаючи з часів Революції Гідності. Про це  повідомляє «Є!» з посиланням на Укрінформ.
"Кожне фото, представлене на вході до центральної зали Посольства, має в собі особливу історію та несе окремий символізм жертовності, мужності та незламних прагнень українського народу, а головне – є візуальним нагадуванням становлення нової України, яку ми продовжуємо будувати кожного дня", - йдеться у повідомленні.

 

Однак, як підкреслили в дипустанові, найбільш цінним елементом виставки є синьо-жовтий прапор, підписаний українськими бійцями з 58-ї окремої мотопіхотної бригади та подарований Посольству України в США на знак вдячності за підтримку і допомогу армії.