Спорт
23 листопада 2017
Букмекери у сьогоднішніх матчах Ліги Європи роблять ставку на «Динамо» і не вірять у «Зорю»
Матч розпочнеться сьогодні, 23 листопада, в албанському місті Ельбасан о 22:05 за київським часом.
news-image

Сьогодні, 23 листопада, українські клуби «Динамо» та «Зоря» проведуть гостьові матчі п’ятого туру групового етапу Ліги Європи УЄФА сезону-17/18 з албанським клубом «Скендербеу» і шведським «Естерсундом» відповідно, пише «Є!» з посиланням на ZIK.

Букмекери вважають, що в цих поєдинках шанси киян на успіх значно вищі, ніж у луганчан.

Так, лідер букмекерської справи – контора William Hill ставки на перемогу «Динамо» приймає з коефіцієнтом 1,67, в той час як аналогічний показник на успіх «Скендербеу» становить 4,80. Нічийний підсумок також вважається не дуже ймовірним – 4,00.

Цю зустріч розсудить бригада рефері з Австрії. Головний арбітр – Олівер Драхт. Асистенти – Роланд Бранднер і Штефан Куер, додаткові асистенти – Мануель Шюттенгрубер та Дітер Мюкенгаммер.

Матч розпочнеться сьогодні, 23 листопада, в албанському місті Ельбасан о 22:05 за київським часом.

Поточне турнірне становище у групі В: «Динамо» (Україна) – 10 очок, «Партизан (Сербія) – 5, «Янг Бойз» (Швейцарія) – 3, «Скендербеу» (Албанія) – 2.

Якщо для «Динамо», яке вирішило питання виходу до плей-оф Ліги Європи ще минулого туру, гра в Албанії цікава з точки зору підтвердження реноме українського футболу, то для «Зорі» майбутній матч, як то кажуть, на вагу золота.

William Hill перемогу підопічних Юрія Вернидуба оцінює коефіцієнтом 4,40. Успіх «Естерсунда» має котирування 1,75, нічия – 3,5.

На грі працюватимуть голландські судді. Головний арбітр – Кевін Блом, асистенти – Ван де Вен Губертус і Джон Чальз Шаап, додаткові асистенти – Зімен Мюльдер та Аллард Ліндгаут.

Стартовий свисток пролунає сьогодні, 23 листопада, на стадіоні «Ямкрафт Арена» в Естерсунді о 20:00 за київським часом.

Поточне турнірне становище у групі J: «Естерсунд» (Швеція) – 7 очок, «Зоря» (Україна) – 6, «Атлетик» (Іспанія) – 5, «Герта» (Німеччина) – 4.