Події
23 листопада 2017
На Київщині на складі виявили 26 тисяч літрів російського «Боярышника»
Настоянка була розфасована в поліетиленові пакети та пляшки різної ємності.
news-image

На складі в одному із селищ на Київщині працівники податкової міліції столичної Державної фіскальної служби вилучили 26 тисяч 240 літрів настоянки "Боярышник", яку незаконно завезли до України з Росії.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Настоянка була розфасована в поліетиленові пакети та пляшки різної ємності. Орієнтовна загальна вартість - майже 4 млн грн. Також вилучили майже 1,9 млн грн готівкою в еквіваленті – зокрема, 1,656 млн грн, 8,53 тис. доларів, 1,65 тис. євро та 32,5 тис. російських рублів. На підприємстві знайшли комп’ютерну техніку, 55 печаток підконтрольних різних компаній та чотири штампи, установчі документи компаній, первинні бухгалтерські документи та чорнові записи, які свідчать про реальний обсяг проведених операцій, касові чеки з реалізації товарів кінцевим споживачам з незареєстрованих РРО. Знайшли і "чорну" зарплатну бухгалтерію – офіційно непрацевлаштованим співробітникам виплачували зарплати "конвертах".

Слідчі дії відбулися в рамках проведення операцій "Акциз-2017", "Рубіж-2017" та розслідування кримінального провадження за ч.3 ст. 212 Кримінального кодексу України. 

Читайте також: У Києві п'яна жінка випала з авто й почала засинати просто на асфальті перед поліцією (фото)
Читайте також: В Україні намагались викрасти трьох підлітків і вивезти до Росії як донорів органів