Політика
2 лютого 2015
"Краще менше, але нормальних" - як проти Майдану збирали тітушок (перехоплення)
Визначена схема організації доставки та дислокації тітушок в Києві
news-image

Слідством визначена схема організації доставки та дислокації в центральних районах Києва і на Майдані так званих "тітушок", тобто, бойовиків, які масово били учасників протестний акцій 18.02.2014 року, пише Є | Єдність.інфо з посиланням на прес-службу МВС.

"У нас є перевірені докази, у вигляді матеріалів фото, відео та аудіо фіксації, причетності певних осіб в організації силового протистояння і побитті активістів Майдану під час протестних акцій у Маріїнському парку, на вулицях Липській, Грушевського, Володимирській і на Софіївській площі", - йдеться у повідомленні.

В МВС відзначають, що раніше у слідства була тільки інформація про те, що для розстрілу протестувальників на Майдані бойовикам видавалося зі складів МВС незареєстровану зброю, але не було самої зброї.

Однак зараз міліцією вилучено автомат Калашникова у одного з підозрюваних, який той отримав саме таким чином. Зброю вилучено під час санкціонованого обшуку і долучено до справи.

У процесі оперативної роботи, співробітниками міліції вилучено цілий арсенал зброї, патронів, інших боєприпасів, вибухівки, а також різне спорядження, яке використовувалося найманими бойовиками режиму під час розгону протестних акцій і нападів на активістів Майдану 18.02.2014 в Маріїнському парку і на Софіївській площі в Києві.