Події
25 листопада 2017
Росія може виграти двічі, – генерал про небезпеку для України і Польщі
Також потенційну небезпеку з боку Росії відчувають невеликі країни Євросоюзу.
news-image

Якщо спецслужбам Кремля вдасться розділити інтереси Польщі та України, Москва виграє одразу по двох напрямках – у боротьбі з Україною, і в боротьбі з Польщею.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

"Якщо сьогодні розділити інтереси Польщі та України, Росія виграє одразу і в боротьбі з Україною, і в боротьбі з Польщею. І програє Європа загалом", – вважає він.

За словами екс-начальника Генштабу ЗСУ, шляхом дій російських спецслужб на території Польщі, країна схильна до впливу з боку Кремля.

Також потенційну небезпеку з боку Росії відчувають невеликі країни Євросоюзу, адже вони не мають суттєвого впливу у ЄС, і попри це постійно "підживлюються російським рублем".

"З точки зору встановлення миру треба шукати точки дотику зі своїми сусідами і, перш за все, хотілося б знайти точки дотику і розуміння загальних проблем з РФ. Війни не бувають вічними – війни починаються і закінчуються. А сусіди живуть століттями", – переконаний генерал.
Читайте також: В НАТО повідомляють, що 60% повідомлень російською в Twitter створюють боти
Читайте також: На Луганському напрямку бойовики кілька разів обстріляли оборонні укріплення сил АТО біля Новолуганського із озброєння БМП , - штаб АТО