Суспільство
25 листопада 2017
Руслана прокоментувала виступи українських зірок у Росії
Музиканти мають залишатися поза політикою, - Руслана.
news-image

Українська виконавиця Руслана Лижичко заявила, що музиканти мають залишатися поза політикою. Але ті співаки, які продовжують активно гастролювати Росією під час війни на Донбасі, вже зробили свій вибір. Тож нехай там і залишаються.

Таку думку Руслана висловила у інтерв'ю "Громадському", передає «Є!».

З одного боку, можна сказати, що музиканти мають залишатися поза політикою. Стосовно України це несправедливо, сьогодні Україна на такому важкому етапі становлення, цей етап дуже непростий і кожен публічний голос, а надто – голос музиканта, гіперпублічної людини, — кожен такий голос має величезне значення, – вважає Руслана.

За словами співачки, вона бажає успішним молодим українським виконавцям, щоб ті ніколи не забували, що вони – українці. На думку Руслани, молода генерація повинна брати активну участь у політичному житті України, адже саме молодь зараз формує політику у країні.

Ми не маємо всю відповідальність перекладати на особистості чи на якусь там команду. Я закликаю вас на цей період позбутися комерційних засад, позбутися якихось інших речей і бути зі своєю країною, бути в той час, коли ви найбільше їй потрібні, ви — музиканти — найбільше потрібні вашій країні й вона вам віддячить, – звернулась Руслана до молоді.
Який вибір зробили українські зірки і де вони тепер опинилися, от там хай і будуть, до них претензій у мене особисто вже немає. Це їхній вибір. Зараз я найбільше хочу, щоб мене почули молоді українські зірки і зробили для себе правильний вибір, – наголосила Руслана.