Війна
26 листопада 2017
Внаслідок обстрілів двоє українських бійців загинули, двох поранено, ще двоє дістали бойові травми, - штаб АТО
Російські найманці вели вогонь з мінометів різних калібрів неподалік Павлополя, Невельського і шахти Бутівка.
news-image

Протягом минулої доби в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 15 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів, у відповідь українські військовослужбовці 7 разів придушували вогневу активність бойовиків. Як повідомляється у зведенні прес-центру штабу АТО у соціальній мережі Facebook, внаслідок обстрілів двоє українських бійців загинули, двох поранено, ще двоє дістали бойові травми.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«На Луганському напрямку із 82-мм мінометів і гранатометів незаконні збройні формування вели вогонь по захисниках Новолуганського, а з гранатометів – біля Новоолександрівки. Зі стрілецької зброї противник турбував оборонців Станиці Луганської та Кримського», - поінформували у штабі.

На Донецькому напрямку, йдеться у зведенні, російські найманці вели вогонь з мінометів різних калібрів неподалік Павлополя, Невельського і шахти Бутівка. Застосовуючи піхотне озброєння, бандформування порушували перемир’я у передмісті Авдіївки. Ще за світлої пори доби протягом декількох годин поблизу Верхньоторецького воїнів обстрілювали ворожі снайперські пари, бойовики також застосовували заборонені Мінськом види озброєння.

«З метою провокаційних звинувачень сил АТО вони також вели вогонь почергово у бік своїх і наших позицій, не цурались застосовувати і важке озброєння. Реакція наших воїнів була миттєвою та адекватною», - наголосили у штабі.

 

Читайте також: Волонтер поставив під загрозу безпеку та життя українських військовослужбовців на території зони АТО