Події
27 листопада 2017
Терорист Прилепін повінчався у Донецьку (фото)
Письменник Захар Прилепін, який воює на Донбасі на боці терористів, вирішив саме зараз скріпити свій 20-річний шлюб вінчанням.
news-image

Російський письменник Захар Прилепін, який воює на Донбасі на боці терористів, вирішив саме зараз скріпити свій 20-річний шлюб вінчанням.

26-го листопада у Донецькому храмі відбувся цей "озброєний" обряд. Привітати подружжя прийшли навіть ватажок так званої "ДНР" Олександр Захарченко та російська співачка Юлія Чичеріна.

Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Донецьк для вінчання був обраний невипадково. За словами жінки Прилепіна, Марії, саме Донбас наблизив її до рішення повінчатися.

 
"Це шлях довжиною в ціле життя. Донбас допоміг. Якийсь час ми вели вже розмови про це. Але насправді Захар постійно робив пропозицію. Але я весь час відхиляла. Напевно, в церкві б це назвали гординею. І мені потім батюшка сказав, що так мені не можна робити. Раз людина пропонує, віддає звіт у своїх словах і пропозиції, не треба за нього додумувати і від чогось його оберігати", - розповіла дружина терориста.
 
"Коли ми сюди приїхали, Захар в черговий раз зробив пропозицію, виник такий момент, я вже зрозуміла, що ми в цю точку прибули. Ось тут ми її досягли", - додала вона.
 

Головний терорист "ДНР" Захарченко підніс парі аж два подарунки. Марії він подарував пістолет "Оплот", а Захару – самовар.

 

До речі, усі 4 дітей Прилепіна теж були на вінчанні своїх батьків.

 
 
 
 

Читайте також:На об'єктах ЗСУ вводиться новий порядок охорони і протидії проникненню, - Міноборони

Читайте також:Звіт штабу АТО: російсько-окупаційні війська протягом дня продовжували обстрілювати позиції сил АТО