Суспільство
27 листопада 2017
82-річний Армен Джигарханян розлучився з молодою дружиною
Суд розірвав шлюб актора.
news-image

Сьогодні суд задовольнив позов про розлучення російського актора і режисера Армена Джигарханяна та Віталіни Цимбалюк-Романовської. Про це агенції ТАРС повідомила в понеділок прес-секретар Кунцевського суду Москви Дарина Галкіна, передає «Є!»

"Суд у закритому судовому засіданні офіційно розірвав шлюб між Джигарханяном і Цимбалюк-Романовською", - сказала представниця суду.

Раніше мировий суд в закритому режимі провів з представниками сторін бесіду, в ході якої юристи Джигарханяна заявили клопотання про проведення судового розгляду в закритому режимі. Представники Цимбалюк-Романовської підтримали їх прохання. Суд задовольнив клопотання адвокатів, бо цивільна справа "відноситься до приватного життя громадян".

Адвокат режисера Євген Парфьонов повідомив, що Цимбалюк-Романовська не заперечувала проти розлучення.

"Спільно нажитого майна у подружжя немає, все належить їй", - зазначив він, нагадавши, що офіційно шлюб був укладений 25 лютого 2016 року.

Раніше 38-річна Цимбалюк-Романовська, яка обіймала посаду директора Театру під керівництвом Джигарханяна, звільнилася за власним бажанням.
Нагадаємо, на початку жовтня через сімейні сварки 82-річний Армен Джигарханян потрапив до лікарні. Після курсу лікування він подав на розлучення з 38-річною Віталіною Цимбалюк-Романовською, яка, за твердженням артиста, заподіяла йому "багато болю" і він не готовий її пробачити.

Читайте також: 50 років тому на екрани вийшов перший і останній радянський фільм жахів, який знімався на території України