Суспільство
28 листопада 2017
Меган Маркл розповіла, як принц Гаррі їй освідчився: Ми смажили курча
За словами нареченої принца Вельського, це був звичайний для них приємний вечір.
news-image

Новоспечені наречені принц Гаррі та Меган Маркл дали перше спільне інтерв’ю після оголошення заручин, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Зокрема, закохані відповіли на запитання, яке так хвилює їхніх шанувальників – як саме принц Гаррі освідчився. Принц Вельський пригадав, що це була стандартна ніч у їхньому котеджі. Пара готувала вечерю.

"То була звичайна, стандартна ніч у нашому котеджі", - поділився Гаррі.
"Просто приємний, теплий вечір. Ми смажили курча", - додала Меган.
"Намагалися посмажити курча", - підтвердив слова нареченої принц.
"І раптом приголомшливий сюрприз. Це було так солодко, романтично. Він став на коліно", - зізналася Маркл.

Принца та американську актрису познайомили друзі півтора роки тому. Кажуть, це було побачення наосліп. Про те, чим заробляє Меган – Гаррі й гадки не мав. Стосунки пара тримала в таємниці. Для королівського оточення Меган не виглядала хорошою партією: розлучена акторка, наполовину афро-американка.

"Думаю, ми мали достатньо часу вивчити одне одного. Наші розлуки, аби ми не бачилися, ніколи не тривали більше, ніж два тижні. Хоча справді, наші стосунки будувалися на відстані", - розповіла Меган.

Рудий принц, відомий пристрастю до алкоголю та вечірок, змінив імідж та почав займатися благодійністю. А красуня з Лос-Анджелеса – раптово заговорила про переїзд до Лондона та завершення акторської кар’єри. У романтичні подорожі кохану принц возить у Норвегію та Африку.

"Я переконав її з’їздити зі мною до Ботсвани. Ми ночували в наметі під зірками, ми провели разом п’ять днів, це було фантастично. Ми тоді справді були самими собою. І було ключовим для мене переконатися, що ми мали можливість пізнати одне одного", - зізнався принц Гаррі.

Королівське весілля призначене на весну наступного року. Подробиці підготовки і дату в Букінгемському палаці пообіцяли оголосити згодом. Зауважимо, що після весілля пара мешкатиме у котеджі на території Кенсінгтонського палацу.

Нагадаємо, що вчора, 27 листопада, принц Гаррі та Меган Маркл оголосили про свої заручини. 33-річний принц Вельський та 36-річна Меган разом більше року, і тепер вирішили одружитись офіційно.