Світ
28 листопада 2017
Бійка і негативні відгуки на «Tripadvisor»: в Італії батьки побили офіціанта, який попросив їх доглядати за дітьми
Клієнти ресторану поскаржилися офіціантові на галасливих дітей.
news-image

Після численних скарг від клієнтів ресторану "Rosa Peonia", що знаходиться в італійській провінції Тревізо, офіціант підійшов до сім'ї, чиї діти поводилися неналежним чином, і попросив батьків простежити за нащадками. Зауваження було сприйнято "в штики" і призвело до бійки, передає «Є!» із посиланням на Тrevisotoday.it.

"Вибачте, деякі клієнти скаржаться, тому що ваші діти турбують їх, не могли б ви зробити їм зауваження?" - з таким проханням 38-річний Джанлука Марчіс, офіціант, який протягом довгих років працює в сімейному ресторані, звернувся до батьків непосид, які вечеряли в закладі й не звертали ніякої уваги на нащадків.

Але реакція батьків була далека від передбачуваної.

Мати маленьких дітей, які бігали по ресторану, образила офіціанта й облила його склянкою червоного вина. Це було початком бійки, тому що подібним неадекватним чином на зауваження відреагувала вся компанія, яка почала погрожувати офіціантові.

Ображений тато пообіцяв підпалити ресторан, а його брат вирішив і зовсім "покарати" надокучливого офіціанта, накинувшись на нього з кулаками. Після бійки сім'я повідомила, що не буде платити за рахунком. Власники ресторану, сім'я Марчіс, вирішили викликати карабінерів.

На цьому історія на закінчилася: головні  особи досить ганебного епізоду також "обдарували" ресторан масою негативних відгуків на порталі "Tripadvisor". Тепер сім'я Марчіс вирішує проблему через адвоката: за 20 років роботи в "Rosa Peonia" ніколи не траплялося нічого подібного.

Читайте також: Дочка Корнета заявила, що не підтримує відносин з батьком