Авторизація

Війна
28 листопада 2017
Житомиряни на колінах попрощалися з воїном АТО Перепелицею (фото)
28 листопада, відбулася церемонія прощання з молодшим сержантом роти снайперів 95-ї десантно-штурмової бригади Максимом Перепелицею, який загинув 25 листопада в зоні АТО.
news-image
Поховають молодшого сержанта на Смолянському військовому кладовищі, пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

У Житомирі в вівторок, 28 листопада, відбулася церемонія прощання з молодшим сержантом роти снайперів 95-ї десантно-штурмової бригади Максимом Перепелицею, який загинув 25 листопада в зоні АТО. Про це повідомляє прес-служба Житомирської міськради.

За інформацією, попрощатися прийшло близько 300 людей, серед яких учасники АТО, представники влади, рідні загиблого, волонтери та жителі міста.

"Перепелиця Максим Олегович народився 28 листопада 1990 року в селі Давидівка, Хорошівського району. Закінчив Давидівську ЗОШ І - ІІІ ступенів. З 2013 року проживав у Житомирі. З 2014 року пішов захищати кордони країни", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поховають воїна на Смолянському військовому кладовищі в Житомирі.

Нагадаємо, 25 листопада доби російсько-окупаційні війська 15 разів порушили режим припинення вогню, унаслідок чого двоє українських військових загинули, двох було поранено та ще двоє отримали бойові травми.

Читайте також:Волкер розповів про найімовірніший сценарій для Донбасу