Події
28 листопада 2017
На Київщині у військовій частині офіцер під наркотиками кувалдою ударив військовослужбовця
Після надання першої медичної допомоги чоловіка терміново доправили в найближчий медзаклад Київської області з тілесними ушкодженнями.
news-image

У Київській області в одній із військових частин Дарницького гарнізону під час ремонту приміщень офіцер вдарив кувалдою по голові солдата-строковика.

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"27 листопада 2017 року група військовослужбовців строкової військової служби виконувала ремонтні роботи в багатоцільовому класі штабу військової частини. Близько 11.00 старший лейтенант з кувалдою умисно наніс удар у голову сидячому на підлозі військовослужбовцю строкової служби солдату Т.", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок удару солдат знепритомнів, після надання першої медичної допомоги чоловіка терміново доправили в найближчий медзаклад Київської області з тілесними ушкодженнями.

Водночас наголошується, що згідно з результатами попереднього медичного освідування, старший лейтенант, який був призначений відповідальним за проведення робіт, і постраждалий солдат перебували у стані наркотичного сп’яніння.

Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом умисного спричинення тілесних ушкоджень середньої тяжкості солдату строкової військової служби, триває досудове слідство, офіцеру загрожує до трьох років позбавлення волі. 

Читайте також: Євросоюз виділить понад 1 млн євро спеціальній робочій групі East StratCom Task Force, яка займається протидією російській дезінформації
Читайте також: У Чернівцях наркоман їздив вулицями і врізався в чужі машини (відео)