Суспільство
2 лютого 2015
Зірки закликали підтримати доньку Вітні Х'юстон, яка знаходиться в комі
Голлівудські знаменитості звернулися до громадськості із закликом підтримати доньку співачки Уїтні Х'юстон
news-image

Голлівудські знаменитості звернулися до громадськості із закликом підтримати доньку співачки Уїтні Х'юстон, яка знаходиться в комі повідомляє Associated Press. Через свої акаунти в соцмережах зірки закликали передплатників помолитися за Боббі Крістіну Браун (Bobbi Kristina Brown), яка була госпіталізована 30 січня в штаті Джорджія, США.

«Давайте пошлемо промені любові і свої молитви за Боббі Крістіну Браун! Повного їй і швидкого одужання!» - написала у своєму Twitter співачка Ла Тойя Джексон.

Реп-виконавиця Міссі Елліотт у своєму мікроблозі також підтримала дівчину: «Молюся за Боббі Крістіну», - повідомила вона.

Лікарі вирішили помістити Боббі Крістіну Браун в медикаментозну кому після того, як у дівчини почався набряк головного мозку. Дівчину знайшли у ванній її будинку в околицях Атланти непритомною її чоловік Нік Гордон і друг сім'ї. Вони проводили реанімаційні заходи самостійно до приїзду лікарів.

Читайте також: Друзі та колеги про Кузьму: "Там - ще заспіваємо..."

Боббі Крістіні Браун 21 рік. Вона дочка чорношкірого музиканта Боббі Брауна і співачки Вітні Х'юстон. З повідомлень ЗМІ відомо, що дівчина тяжко перенесла смерть матері. Родичі побоювалися, що вона може повторити її долю. Боббі Крістіна є єдиною спадкоємицею 20-мільйонного спадку Х'юстон.

Співачка і актриса Вітні Х'юстон померла в готельному номері готелю в Беверлі-Хіллз 11 лютого 2012 року. Її тіло також знайшла у ванній родичка, реанімація не дала результатів. Офіційно встановлена причина смерті - утоплення.