Світ
30 листопада 2017
ТОП-10 речей, які не зможе робити Меган Маркл після заміжжя
Заради кохання Меган Маркл доведеться залишити акторську кар'єру та почати займатися соціальною роботою, як це зробила дружина принца Вільяма, Кейт Міддлтон.
news-image

Цього тижня сталася одна з найочікуваніших подій року – принц Гаррі зробив пропозицію своїй коханій Меган Маркл. Тепер голлівудська зірка перебралася у Лондон та готується до весілля, пише «Є!» з посиланням на Радіо Люкс.

Стати частиною королівської сім'ї - це означає бути дійсно ризикованою дівчиною. Заради кохання Меган Маркл доведеться залишити акторську кар'єру та почати займатися соціальною роботою, як це зробила дружина принца Вільяма, Кейт Міддлтон.

Але це не єдине, до чого має звикнути майбутня принцеса. Ось ТОП-10 речей, про які Меган Маркл муситиме забути назавжди.

1. Не можна грати у «Монополію»

Принц Ендрю у 2008 році заборонив королівській сім'ї грати у популярну настільну гру. Адже для монархів вона занадто порочна. Сподіваємося, що Меган полюбляє грати у інші ігри.

2. Не можна їсти устриці

Таку заборони ввели, зважаючи на поради від лікарів. Хоча це правило іноді порушує принц Чарльз, який обожнює цей делікатес.

3. Не говорити про свої політичні погляди

І хоча представники британської монархії мають сповіщати про інтереси своєї держави за кордоном, однак висловлювати особисту думку про політичну ситуацію в країні їм заборонено. На думку королевичів, право голосу суперечить конституції.

4. Не звертатися до членів королівської сім’ї по імені

Королевичі зобов'язані називати один одного згідно їх титулам або ж додавати «сер» чи «мем». Говорити на ім'я вони можуть лише в особистій бесіді.

5. Не роздавати автографи

Меган Маркл як зірка Голлівуду звикла до такої справи, адже охочих отримати від неї підписану фотокартку тисячі. Але члени королівської сім'ї не мають права ставити свої розписи ніде, окрім офіційних документів.

6. Носити лише той одяг, який відповідає дрес-коду

Після церемонії одруження Меган доведеться позбавитися усіх речей, які не відповідають офіційному королівському дрес-коду. До речі, існує купа нюансів у наряді принцеси, але нареченій Гаррі нема чого перейматися.

Адже іконі британського стилю Кейт Міддлтон дуже подобається обраниця рудоволосого принца, тому вона залюбки їй все пояснить.

7. Не носити шуби з натурального хутра

Король Едвард III ввів заборону на хутро для всіх представників королівської сім'ї. Однак, про хутряні шапки і коміри він нічого не написав.

8. У подорожі завжди брати з собою чорну сукню

Цього правила мають дотримуватися усі жінки у королівській сім'ї, аби під час неочікуваної смерті родича одразу одягти траур.

9. Не можна фарбувати нігті яскравими кольорами

Це обов’язкова умова для усіх принцес. Манікюр їх високостей має бути середньої довжини та акуратної форми, а фарбувати нігті вони можуть лише у пастельні тони.

10. Не можна вимовляти заборонені слова

Існує 8 слів, яких не має бути використано королевичами. До «чорного списку» входять такі слова, як «духи», «вітальня», «диван», «тато», а також «шикарний», «внутрішній дворик», «прошу вибачення» і «туалет».

Уф, схоже, що майбутній принцесі потрібна буде ретельна підготовка. Але ми віримо, що в неї все вийде.

Читайте також:Після заручин з принцом Гаррі актриса Меган Маркл вирішила піти з серіалу Форс-мажори

Читайте також:Названо офіційну дату весілля принца Гаррі та Меган Маркл