Україна
1 грудня 2017
В Україні у 2018 році зростуть витрати на аеророзвідку - Полторак
У планах Міноборони на 2018 рік – підготувати фахівців та створити відповідні підрозділи у бойових частинах ЗСУ.
news-image

Міністерство оборони України планує у 2018 році збільшити фінансування на закупівлю, утримання та обслуговування безпілотних літальних апаратів.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Про це заявив глава Міноборони Степан Полторак під час зустрічі з керівником Центру підтримки аеророзвідки Марією Берлінською, волонтером Інною Шевчук і полковником Маратом Утюшевим, повідомляє прес-служба відомства.

Окрім того, у планах Міноборони на 2018 рік – підготувати фахівців та створити відповідні підрозділи у бойових частинах ЗСУ.

"Оборонне відомство готове впроваджувати досвід волонтерів, які з першого дня російської агресії допомагали військовослужбовцям безпілотною літальною технікою і продовжують готувати фахівців у цій сфері. Міністерство оборони готове також участь у створенні разом з волонтерами школи підготовки фахівців-аеророзвідників", – заявив Полторак.

У Міноборони додали, що під час діалогу мовилося про організацію, забезпечення підрозділів ЗСУ безпілотними літальними комплексами, про підготовку фахівців і подальший розвиток цього напрямку.

Читайте також: Полторак: Ситуація на Донбасі - це загроза всьому Заходу