Авторизація

Війна
1 грудня 2017
У Міноборони анонсували збільшення фінансування аеророзвідки
Згідно з повідомленням, у наступному році також планується підготувати фахівців і створити відповідні підрозділи в бойових частинах ЗС України.
news-image
Полторак також заявив про готовність міністерства взяти участь у створенні разом із волонтерами школи підготовки аеророзвідників. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Тиждень.

В 2018 році Міністерство оборони України планує збільшити фінансування на закупівлю, утримання та обслуговування БПЛА. Про це заявив глава міністерства Степан Полторак під час зустрічі з керівницею Центру підтримки аеророзвідки Марією Берлінською, волонтеркою Інною Шевчук і полковником Маратом Утюшевим, передає прес-служба відомства.

Згідно з повідомленням, у наступному році також планується підготувати фахівців і створити відповідні підрозділи в бойових частинах ЗС України.

«Оборонне відомство готове впроваджувати досвід волонтерів, які з першого дня російської агресії допомагали військовослужбовцям безпілотною літальною технікою і продовжують готувати фахівців в цій області. Міністерство оборони готове також взяти участь у створенні разом з волонтерами школи підготовки фахівців – аеророзвідників», - заявив Полторак.

Він також зазначив, що досвід, набутий волонтерами під час бойових дій на Донбасі «є безцінним, і ми не маємо права його втрачати».

Крім того, повідомляється, що під час діалогу йшлося про організацію, забезпечення підрозділів ЗС України безпілотними літальними комплексами, про підготовку фахівців і подальший розвиток даного напрямку.

Читайте також:СБУ блокувала нелегальні поставки в Росію військового обладнання з України