Суспільство
3 грудня 2017
Вони – зрадники, – Приходько про Лорак та Повалій
Приходько засудила виступи Ані Лорак та Таїсії Повалій у Росії.
news-image

Україна не має права на компроміси під час війни з Росією, тож влада мала б відповідно реагувати на російських "гастролерів".

Таку думку висловила українська виконавиця Анастасія Приходько у інтерв'ю "Главкому", передає «Є!».

За її словами, Таїсія Повалій раніше виступала з українськими піснями на кшталт "Я просто Тая, просто Тая" тепер співає "Губы твои алые". Вона, Ані Лорак та інші зірки, які продовжують виступати у Росії, забули, що артистами стали в Україні завдяки громадянам, які ходили на їхні концерти та купували їхні альбоми.

Вони перестають бути патріотами, коли перед їхніми носами помахають баксами. Такі артисти використали свою державу. Вони – зрадники, – вважає Приходько.

На думку Анастасії, Україна зараз не має права на компроміси – або вона воює і належно реагує на "гастролерів", або заплющує очі на війну.

Потрібна державна політика, на яку патріоти зможуть опиратися. Бо зараз ці протести переважно не сприймають серйозно самими артистами, які їздять у Росію і дають концерти в Україні. Якщо у нас буде підтримка від політичних сил, тоді процес піде набагато швидше, – переконана співачка.