Суспільство
4 грудня 2017
NewsOne звернувся до Порошенка та Авакова щодо блокування
Блокування NewsOne: журналісти звернулися до Порошенка та Авакова.
news-image

Журналісти телеканалу NewsOne попросили президента Петра Порошенка та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова втрутитись у ситуацію, пов'язану з блокуванням мовника. За їхніми словами, це нахабне посягання на свободу слова.

Надвечір 3 грудня у Києві невідомі активісти мішками заблокували територію каналу NewsOne, передає «Є!».

Згодом стало відомо, що протестувальниками є члени партії "Братство". За словами активістів, вони мають намір залишатися тут до тих пір, поки власник каналу колишній "регіонал" Євген Мураєв не попросить вибачення перед героями Небесної сотні.

У зв'язку з цим журналісти NewsOne звернулися до Порошенка та Авакова, аби ті відреагували на ситуацію. Відповідну заяву виголосила телеведуча Діана Панченко в прямому ефірі.

Дорогі глядачі, наш телеканал заблоковано. Наші співробітники – налякані, але ефір триває. Ми звертаємося до Президента України та міністра внутрішніх справ і вимагаємо взяти під особистий контроль факт нахабного посягання на свободу слова. І ще ми хочемо відкрито заявити псевдоактівістам, а головне їхнім кураторам : ми вас не боїмося, ми не зупинимо ефір. ми не перестанемо транслювати всі важливі події в нашій країні, як би на нас не тиснули, – зауважила журналістка.