Суспільство
4 грудня 2017
Сьогодні Нік Вуйчич святкує день народження
Всесвітньо відомому мотиваційному тренеру виповнилося 35 років.
news-image

Сьогодні святкує свій 35 день народження Нік Вуйчич (1982), всесвітньо відомий австралійський мотиваційний тренер, письменник, меценат, передає «Є!» із посиланням на Укрінформ.

Нік народився у Мельбурні, в родині сербських емігрантів. У нього від народження рідкісне генетичне захворювання – майже відсутні кінцівки. Однак, це не завадило йому жити повноцінним життям без обмежень. Він плаває, грає в футбол, пише книги, які стають бестселерами.

Але так було не завжди: коли Ніку було 10 років, він хотів покінчити життя самогубством, бо не уявляв, як жити без рук і ніг. Його врятували.

А згодом він зрозумів - щастя не в кінцівках, а в серці і душі. З тих пір Нік Вуйчич їздить по всьому світу і надихає своїми лекціями людей.

Не дивлячись на фізичні обмеження, він спритно набирає тексти на комп’ютері, грає в футбол, плаває, займається серфінгом, стрибає з парашутом, водить автомобіль.

Окрім того, Вуйчич отримав подвійну ступінь бакалавра комерції, знімався в кінофільмі, був номінований на декілька премій, написав і виконав пісню.

У нього є красуня дружина і двоє прекрасних дітей.

А ще він продовжує вірити в диво, тримаючи у шафі, про всяк випадок, пару черевиків.

Читайте також: Курс валют на 4 грудня