Суспільство
4 грудня 2017
Київська студентка пошкоджувала кусачками магнітні кліпси та виносила товар із брендових бутиків
Дівчина розповіла, що мала вкрасти речі через програш у карти.
news-image

У торгово-розважальному центрі у Дніпровському районі столиці працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку проводили відпрацювання. В одному із бутиків поліцейські помітили, як молода жінка у светрі, який вона перед цим взяла із вітрини, попрямувала до виходу із магазину. Сигналізація не спрацювала, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

"Правоохоронці зупинили жінку, вилучили у неї светр із етикеткою бутіка. А крім того, неоплачений товар зі ще двох магазинів торгового центру, у які зловмисниця «завітала» перед цим. Також у неї знайшли кусачки, якими любителька брендового одягу зламала магнітні кліпси на товарі", - розповіли у поліції.

Зловмисниця – 21-річна уродженка Черкаської області, яка навчається у столичному виші.

"Вона розповіла правоохоронцям, що програла у карти велику суму грошей і на забаганку людини, яка виграла, мала винести із магазинів певний товар. Її розповідь перевірять слідчі", - повідомили поліцейські.

Кримінальне провадження розпочато за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує арешт, обмеження волі або до п’яти років тюремного ув’язнення.

Читайте також: У Білій Церкві нападник під час пограбування ювелірної крамниці вбив охоронця