Війна
6 грудня 2017
У Чернігівській області провели в останню путь бійця, який загинув в зоні АТО (відео)
Смертельних поранень отримав першого грудня під час мінометного обстрілу в районі Троїцького. У загиблого героя залишилися двоє синів, мати і сестра.
news-image

У Чернігівській області сьогодні попрощалися з загиблими в зоні АТО бійцем Володимиром Мальцевим. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на РБК.

34-річний Мальцев служив за контрактом у 54-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України. Повідомляється, що Мальцеву залишалося всього десять днів до "дембеля". В 2014 році, в самий важкий період на фронті, не чекаючи повістки, він сам прийшов у військкомат і підписав контракт на 3 роки. Був поранений під Дебальцеве, але відразу після госпіталю знову повернувся до побратимам. Смертельних поранень отримав першого грудня під час мінометного обстрілу в районі Троїцького. У загиблого героя залишилися двоє синів, мати і сестра. 

Попрощалися з бійцем у рідному селі Лихачів Носівського району, представники влади і громадськості, друзі, побратими. Чоловіка поховали на місцевому кладовищі. З метою вшанування пам'яті бійця, місцева влада оголосила 5-6 грудня Днями жалоби в Носівському районі.

На знак скорботи за загиблими приспущено Державний прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях району. Також обмежується проведення концертно-розважальних заходів. 

Читайте також:У зоні АТО загинув боєць зі Львова Віктор Матюхін