Політика
6 грудня 2017
Саакашвілі не підозрюється в створенні злочинної організації - Луценко
Генпрокурор оголосив, яким незабаром буде статус екс-президента Грузії.
news-image

Міхеіл Саакашвілі не підозрюється в створенні злочинної організації. Також слідчі не вважають за можливе пред'явити йому інші статті КК. Проти це сьогодні повідомив у парламенті генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає кореспондент «Є!»

"Я вже оголошував, що Міхеілу Саакашвілі у присутності адвоката було вручено протокол про затримання для доправлення до слідчого, де йому мала бути вручена підозра по статті 256 "Сприяння членам організованого злочинного угрупування". Сам Саакашвілі не підозрюється в створенні злочинної організації та інших статей йому слідчі не вважають за можливе пред'являти", - сказав генпрокурор.


Також він зауважив, що у зв'язку із втечею Саакашвілі та у зв'язку із тим, що той перебуває у розшуку, "на його місце проживання, а також до його захисту буде направлена підозра і до кінця дня вона буде вважатися такою, що вручена".

"Статус Саакашвілі після завершення цих дій буде як підозрюваного по ст. 256 "Сприяння злочинній організації"", - повідомив Юрій Луценко.
Читайте також: Луценко нагадав про долю першого керівника Антикорупційного бюро Польщі