Суспільство
3 лютого 2015
У звинуваченої в держзраді в РФ обіцяють не забирати дітей
Органи опіки обстежили умови життя дітей і дійшли висновку, що батько постійно бере участь у їх вихованні та піклується про них.
news-image

Влада не збирається забирати дітей у багатодітної матері з Вязьми Світлани Давидової, яку звинувачують у державній зраді на користь України, заявив уповноважений РФ з прав дитини в Росії Павло Астахов. Про це повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на ВВС.

За його словами, органи опіки обстежили умови життя дітей і дійшли висновку, що батько постійно бере участь у їх вихованні та піклується про них.

Також в акті зазначено, що "молодші діти Давидової дуже сумують без мами", - написав Павло Астахов у своєму "Твіттері".

Найближчим часом чоловік Світлани Давидової Анатолій Горлов і його сестра Наталія Горлова повинні дати свідчення як свідки в управлінні ФСБ Смоленської області.

Раніше в інтерв'ю газеті "Комерсант" прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що про "резонансну" ситуацію з багатодітною матір'ю знають у Кремлі.

Світлану Давидову звинувачують у держзраді – вона повідомила в посольство України про можливе відправлення підрозділу ГРУ на Донбас.

Згідно з наданими слідчими паперами, жінку звинувачують за 275 статтею Карного кодексу РФ – державна зрада. Стаття передбачає ув’язнення на строк від 12 до 20 років.