Події
6 грудня 2017
На Донеччині невідомі катували та вбили родину
Повідомлення про злочин надійшло від родича потерпілих.
news-image

У Великій Новосілці Донецької області невідомі жорстоко вбили родину з трьох людей - 56-річного чоловіка, його 46-річну дружину та їхнього 23-річного сина, інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

Повідомлення про злочин надійшло від родича потерпілих. Стурбований тим, що рідні не відповідали на дзвінки, чоловік прийшов до них додому та знайшов у вітальні тіла загиблих зі слідами катувань. На розшук вбивць піднято весь особовий склад місцевої поліції, перекрито шляхи можливого відходу зловмисників. На місці події працюють слідчі та експерти-криміналісти, а також керівництво поліції Донеччини, територію обстежують зі службовими собаками. У Великій Новосілці розгорнуто оперативний штаб за участі працівники карного розшуку обласного главку та прокуратури. Триває операція з розшуку та затримання злочинців. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Перевіряються всі версії вчинення злочину.

Читайте також: Італієць 10 років тримав доглядальницю своєї матері в підвалі, де регулярно її катував і ґвалтував (відео)
Читайте також: Домашнє насильство за законом тепер - кримінальний злочин