Політика
8 грудня 2017
Ірина Луценко прийшла в Раду в черевиках Jimmy Choo за $ 1095 (фото)
Кума президента продемонструвала чергове модне і дуже дороге взуття.
news-image

Народний депутат Ірина Луценко не перестає дивувати величезною кількістю речей у гардеробі від всесвітньо відомих брендів, пише «Є!» з посиланням на Страна.

Буквально на днях ЗМІ писали про те, що дружина генерального прокурора прийшла на роботу на 11-сантиметрових золотих підборах від американського дизайнера Том Форда, а на цьому тижні - кума президента продемонструвала чергове модне взуття.

Цього разу Ірина Луценко вибрала напівчеревики яскраво-червоного кольору від відомого малазійського дизайнера Джиммі Чу (Jimmy Choo). Цей дизайнер взуття став відомий завдяки гордощам відкликанню принцеси Діани про його роботі. Вироби Джиммі Чу неодноразово згадуються в серіалі "Секс у великому місті", а також у фільмах "Диявол носить Prada" і "Кров'ю і потом: Анаболіки".

Черевики висотою по щиколотку або, як їх ще називають, "Анкл бутс" (ankle boots - англ. "Ботильйони"), як у Ірини Луценко, виконані повністю зі шкіри. Їх прикрашає красиво вирізаний верх. Це модель під назвою "Maurice 100" на високій шпильці і з застібкою-блискавкою ззаду.

Читайте також:Луценко прийшла в Раду у туфлях за вісімнадцять тисяч гривень (фото)

Коштують такі $ 1095 або 29 674 гривні за курсом НБУ на 07.12.2017 року. Відзначимо, що ці ботильйони користуються шаленою популярністю і знайти їх в інтернет-магазинах вже практично неможливо. Тільки на сайтах якісних підробок можна купити схожі за ціною набагато нижче оригіналу.