Україна
8 грудня 2017
Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні
У ряді областей налипання мокрого снігу та ожеледь.
news-image

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні протягом 9-10 грудня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), пише «Є!» з посиланням на РБК

"9-10 грудня погіршення погодних умов: вдень 9 грудня на Закарпатті сильні опади (дощ та мокрий сніг), в Карпатах вдень 9 грудня і вночі 10 грудня сильний сніг", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби ДСНС, 10 грудня у Рівненській, Волинській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській, вдень і у Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській і Кіровоградській областях налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Крім того, 10 грудня у Києві та Київській області мокрий сніг (місцями по області сильні опади), налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, ймовірне утворення снігового покриву висотою 3-5 см. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські синоптики попереджають про підвищення рівня води на річках України протягом 7-10 грудня 2017 року.

Так, за даними Укргідрометцентру, у зв'язку з опадами і сніготанення, очікуються підйоми рівнів води (над рівнями на 8:00 7 грудня), без загрози негативних наслідків.

Читайте також:В Україні ввели ЗНО для студентів коледжів і ПТУ