Суспільство
8 грудня 2017
Мережу жахнула головна ялинка України (фото)
Деякі користувачі мережі порекомендували, поки є час, замінити живе дерево на штучне.
news-image

Українці рекомендують терміново замінити дерево штучним У мережі жахнулися зовнішнього вигляду головної ялинки України, яку вже встановили в центрі Києва, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Відповідне фото опубліковане на сторінці киянки Оксани Пурик у соцмережі Facebook.

"Ну, такоє..." – написала дівчина, опублікувавши фото вічнозеленого дерева. На знімку не важко помітити, що одна сторона новорічної "красуні" значно полисіла.

Деякі користувачі мережі порекомендували, поки є час, замінити живе дерево на штучне. Варто відзначити, що знайшлися й ті, хто сподівається на зміни після того, як ялинку нарядять.

У мережі також з'явилося відео новорічної "красуні".  

28-метрову ялинку зрізали ще в суботу, 2 грудня, і повинні були доставити в столицю на наступний день. Однак через погодні умов ялицю привезли тільки у вівторок, 4 грудня. Але і на цьому пригоди не закінчилися. Дібравшись до Києва, ялиця застрягла в пробці.

Потрібне дерево вибирали близько тижня, і лісники зупинилися на білій ялиці, так як її хвоя довго не обсипається. Ялинку, вік якої становить 91 рік, рубали майже п'ять годин. Через широке гілля дерева воно зачепилося за електричні дроти і мало не знеструмила все селище.

Благо, все обійшлося. Вже 19 грудня на ялинці повинні запалити новорічні вогні. У цьому році весь центр столиці планується зробити "неоновим". Дерево прикрасять гірлянди довжиною в 3,6 км. Щоночі ялинка світитиметься різними кольорами, а в новорічну - заграє всіма кольорами одночасно.

Читайте також:До Києва не пускають Головну Новорічну ялинку України