Події
8 грудня 2017
Під час пограбування магазину у Бориславі вбили двох продавців
У магазині правоохоронці виявили тіла двох продавців, 20-річної мешканки Борислава та 27-річного мешканця Дрогобича, без ознак життя та з колото-різаними ранами.
news-image

У четвер, 7 грудня, у Бориславі на Львівщині у магазині «Комп’ютерний всесвіт» відбулось пограбування, під час якого вбили двох людей. Про це повідомляє«Варта1» з посиланням на співробітника поліції Ігоря Зінкевича, пише «Є!».

У відділі комунікацій ГУ НП у Львівській області підтвердили цю інформацію. Вчора, 7 грудня, приблизно о 23:10 у Бориславське відділення поліції надійшло повідомлення від керуючого одним з місцевих магазинів про те, що, приміщення магазину не здано під охорону, а працівники не виходять на зв'язок.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. У магазині правоохоронці виявили тіла двох продавців, 20-річної мешканки Борислава та 27-річного мешканця Дрогобича, без ознак життя та з колото-різаними ранами.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавленням волі.

Поліцейські встановлюють обставини загибелі працівників магазину, призначено ряд експертиз, проводиться досудове розслідування.