Події
9 грудня 2017
«Наче випарувався»: у Золотоноші зник 17-річний студент ветеринарного коледжу
Близько о пів на четверту ранку хлопець вийшов із закладу і не повернувся.
news-image

У Золотоноші під час святкування Дня студента вночі 17 листопада зник студент ветеринарного коледжу Сергій Іванець.

Мама хлопця Ганна Сокирко розповіла ТСН.ua, що про зникнення її сина стало відомо вже вранці наступного дня, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

17-річний Сергій від початку навчання жив у гуртожитку, але кілька місяців тому почав знімати кімнату у літньої жінки. Господарка квартири розповіла, що хлопець пішов гуляти близько 17-ї години вечора, але на ранок так і не повернувся.

"Звечора вона мені не телефонувала. І я також, бо Сергій сказав, що буде спати і не піде нікуди гуляти. Це саме був День студента. Зранку я телефонувала вже десь о девятій, у нього телефон був поза зоною. І тут саме телефонує хозяйка квартири і каже, що його не було вночі", - розповіла мама Сергія Ганна.

Як вдалося з'ясувати правоохоронцям, того вечора Сергій відзначав свято у компанії друзів в нічному клубі в центрі Золотоноші. Близько о пів на четверту ранку хлопець вийшов із закладу і не повернувся.

Як розповіли Ганні друзі Сергія, він нібито не дуже чемно поводився, тому охоронці попросили його вийти. Проте хлопець пішов без верхнього одягу, куртку залишив у барі, тож, ймовірно, планував повернутися.

"Охоронців допитували вже не раз. Опитували всіх. Спілкувалися з усіма його друзями. В технікумі зі всіма переговорили, з ким він спілкувався. Він останнім часом підробляв у магазині "Копилка", то більше там з роботи спілкувався. Але поліція з усіма начебто переговорила", - розповіла мама зниклого хлопця.

За її словами, пошуки і досі тривають. 

"Поліція шукає, і з собаками шукали. І ми вже всі кущі облазили. Дитина наче випарувалась", - каже Ганна.

В управлінні Нацполіції Черкаської області підтвердили, що підліток досі перебуває у розшуку. Відкрите кримінальне провадження за ст.115 ККУ, у рамках якого проводяться слідчі дії.

"У нас по області це взагалі лише один чи два випадки розшуку людей. В принципі місцезнаходження встановлюють доволі швидко. Іноді - кілька днів, іноді - тиждень. Справа в тому, що він, можливо, кудись поїхав. Правоохоронці спілкувалися з друзями та іншими, хто міг його бачити. Оскільки це дитина, ця справа перебуває на особливому контролі", - повідомив начальник сектору комунікацій ГУ Нацполіції у Черкаській області Дмитро Грищенко.

Сергій навчається на 3-му курсі Золотонiського коледжу ветеринарної медицини.

Прикмети хлопця: зріст 175 см, худорлявої тілобудови, волосся коротке світло-русе, очі голубі. Був одягнений в олімпійку темного кольору з капюшоном блакитного кольору, сірі джинсові штани, темно-сині кросівки, без верхнього одягу.

Небайдужих  просять повідомляти будь-яку інформацію про Сергія на гарячу лінію "102" або за номерами 098-65-60-256, 067-112-33-37. Гарантують грошову винагороду за будь-яку інформацію.